Gezicht

Door middel van de moderne DiViNiA© kan The Bodyhouse de huid in je gezicht verjongen. De gezichtsbehandelingen helpen om je gezicht er jonger en strakker uit te laten zien, de huidstructuur te verbeteren, de onderkin aan te pakken en/of rimpels te doen afnemen.

De werking

De gezichtsbehandeling is te verdelen in 3 fases.

  1. Reinigingsfase.
    In de reinigingsfase maken wij gebruik van hoogwaardige gezichtsverzorgingsproducten op Aloe Vera basis, waarbij wij middels een zachte cleanser de huid schoonmaken en daarna diep reinigen met een exfoliator. Aansluitend wordt er een huid verbeterend serum aangebracht.
  2. Behandelingsfase.
    Er worden  geleidende DiViNiA©  pads op het gezicht aangebracht. Tijdens de behandelingsfase trekken de spieren samen waardoor de huid verstevigt wordt en collageen en elastine vezels prikkels krijgen van binnenuit waardoor cel vernieuwing plaatsvindt.
  3. Gezichtsverzorgende fase.
    Tot slot wordt de huid verzorgd met een gezichtsmassage, een masker en verzorgende producten.
Boek nu

Optimaal resultaat

Voor een optimale huidverjonging adviseren wij gedurende 5 weken, 1 x per week een behandeling te ondergaan. Voor het bijhouden van de conditie van de huid adviseren wij om elke 4 – 6 weken een behandeling in te plannen. Tijdens de gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van de producten van Forever Living. Naast de behandelingen raden wij altijd een goede huidverzorging aan. Door gebruik te maken van Forever Living gezichtsverzorgingsproducten versterk en verleng je de werking van onze behandelingen en zal je huid er verzorgd en stralend uit zien.

Boek nu